چهارشنبه ۱۷ اسفند ۰۱

خواص شيره انگور ؛ آيا فوايد درماني اين معجون را مي دانيد

۱ بازديد

 

 

 

شيره انگور اصل سرشار از خواصي است كه در فصل پاييز نبايد از آن غافل شد. شيره انگور خانگي سرشار از قند، بسيار مقوي و مغذي است.در منابع طب سنتي ايران به شيره انگور دبس يا دوشاب مي گويند. طبيعت اين غذا گرم و تر است و افراد زيادي مي توانند از آن استفاده كنند. همچنين برخي با شيره نوشيدني درست مي كنند كه روش بسيار خوبي است و نوشيدني نيز گرم است.شيره انگور اصل همچنين حاوي ويتامين هاي A، B و C است و مصرف آن نياز بدن به اين ويتامين ها را برطرف مي كند.

 

بهترين شيره انگور ملاير را با كليك بر روي همين لينك به راحتي تهيه كنيد. اين همان شيره انگور عسلي ملاير است.

بهترين زمان استفاده از شيره انگور فصل سرد سال است و از آنجايي كه اين ماده غذايي داراي خواص مفيدي در درمان و تسكين بيماري هاي هواي سرد است، بهتر است در برنامه غذايي خود جاي آن را باز كنيد.

 

 

خواص شيره انگور از ديدگاه طب سنتي

 

يكي ديگر از مزاياي هلنديز اين است كه شير مادر را غليظ مي كند، بنابراين اگر شير مادرتان رقيق است، مي توان از شيره انگور خانگي به همراه ساير درمان ها استفاده كرد.

 

  • خون خوب توليد مي كند (خون سالم و طبيعي بدون ضايعات). اگر در بدن خود ضعف عمومي داريد يا از كم خوني رنج مي بريد، مي توانيد شيره انگور خانگي را در برنامه غذايي خود قرار دهيد. از آنجايي كه شيره انگور خانگي خون‌ساز و مقوي بدن است، افراد مبتلا به ضعف عمومي يا كم خوني مي‌توانند شيره انگور خانگي را با شير برنج يا دانه‌ها مصرف كنند يا از آب سركه به عنوان شربت استفاده كنند.
  • يكي ديگر از خواص شيره انگور خانگي اين است كه انقباضات را باز مي كند، بنابراين براي جلوگيري از انسداد مجاري كبد مي توان شيره انگور خانگي را با سركه انگور مصرف كرد.
  • يكي از خواص شيره انگور خانگي خاصيت ضدالتهابي و ملين آن در ناحيه گلو است، بنابراين به افرادي كه از گلودرد و سرفه رنج مي برند توصيه مي شود به خصوص در فصل سرما شيره انگور خانگي را غرغره كنند.
  • صرع، كهير، سرفه مزمن، تپش قلب، لاغري بيش از حد، ضعف احشايي و يرقان را درمان مي كند.
  • براي بيماري هاي طحال، افسردگي و عصبانيت مفيد است.
  • براي روان كردن ادرار نيز استفاده مي شود.
  • يكي ديگر از مزاياي شيره انگور ملاير اين است كه شير مادر را غليظ مي كند، بنابراين اگر شيرتان رقيق است، مي توان از شيره انگور خانگي به همراه ساير درمان ها استفاده كرد.
  • براي افراد مبتلا به فشار خون، آب ميوه فشار خون را بالا نمي برد، اما به درمان يا كاهش آن نيز كمكي نمي كند.

 

 

 

خواص شيره انگور اصل براي چاقي

 

همانطور كه مي دانيد چربي صورت نقش بسيار مهمي در زيبايي و استايل صورت شما دارد. اكثر افراد قرص هاي مختلف كرم صورت را امتحان مي كنند و نتيجه خاصي نمي گيرند. اما بهترين راه براي پركردن صورت استفاده از شيره انگور خانگي است. شيره انگور خانگي مي تواند به راحتي صورت شما را صاف كند، زيبايي و جذابيت را به چهره شما بازگرداند.

 

 

 

شيره انگور خانگي براي از بين بردن ناخالصي هاي پوست

 

 

همانطور كه گفتيم، شيره انگور خانگي به راحتي مي تواند لك ها و جوش هاي صورت را از بين ببرد. شيره انگور خانگي قدرت ضدعفوني كنندگي دارد و به راحتي مي تواند تمام عفونت هاي پوستي را پاك كند.

 

خواص شيره انگور خانگي براي اعصاب

 

شيره انگور اصل همچنين به آرامش اعصاب كمك مي كند. اعصاب فرد زماني كه انرژي كافي در بدن وجود ندارد. او عصباني است. شيره انگور خانگي با تامين انرژي مورد نياز بدن از بروز اين اختلال جلوگيري مي كند.

 

خواص شيره انگور خانگي براي كم خوني

 

همانطور كه مي دانيد شيره انگور يك فرآورده غذايي مقوي و مقوي، بسيار خونساز بوده و از كم خوني در بدن انسان جلوگيري مي كند. همچنين پزشكان به افرادي كه از كم خوني رنج مي برند توصيه مي كنند شيره انگور خانگي مصرف كنند.

 

شيره انگور اصل براي سرماخوردگي

 

شيره انگور اصل مي تواند سيستم ايمني بدن را تقويت كرده و از بيماري هايي مانند سرماخوردگي جلوگيري كند. همچنين اگر علائم سرماخوردگي را در بدن خود احساس كرديد، به راحتي مي توانيد اين بيماري را با شيره انگور خانگي درمان كنيد.

 

فوايد شيره انگور خانگي در دوران بارداري

 

شيره انگور خانگي در دوران بارداري فوايد زيادي براي زنان باردار دارد. همانطور كه مي دانيد بارداري انرژي زيادي از خانم ها مي گيرد و در برخي موارد خانم ها دچار پوكي استخوان مي شوند. شيره انگور خانگي مي تواند اين شكايات را در بدن زن باردار به ميزان قابل توجهي كاهش دهد.

 

 

 

شيره انگور اصل و فشار خون

 

فشار خون بالا يك بيماري مزمن و خطرناك است كه گاهي منجر به ايست قلبي ناگهاني مي شود. شيره انگور اصل مي تواند فشار خون شما را تا حد زيادي كنترل كند. شيره انگور اصل حاوي پتاسيم است، بنابراين به كاهش فشار خون كمك مي كند.

 

 

 

خواص شيره انگور خانگي با ليمو

 

شيره انگور اصل با ليمو مي تواند خواص دارويي زيادي براي سلامت بدن شما داشته باشد. به عنوان مثال، شيره انگور اصل با ليمو سرماخوردگي را در بدن شما درمان مي كند و سيستم ايمني بدن شما را تقويت مي كند.

 

خواص شيره انگور خانگي با شير

 

شيره انگور اصل و شير داراي خواص فراواني هستند و هر دو حاوي مقدار زيادي آهن و كلسيم هستند كه از پوكي استخوان، بيماري شايع ميانسالان و جوانان، پيشگيري مي كند. شيره انگور خانگي و شير حاوي بيشترين ويتامين هستند. و پروتئين هاي ضروري بدن را تامين كند.

 

شيره انگور خانگي طبيعي

 

شيره انگور خانگي خاصيت بسيار گرمي دارد. شيره انگور خانگي فوايد زيادي براي افرادي دارد كه در فصل سرما از سرماي شديد رنج مي برند، همه اينها به دليل طبيعت گرمايي آن است. شيره انگور خانگي نيز سرشار از انرژي است و مي تواند انرژي مورد نياز بدن را تامين كند.

 

خريد شيره انگور ملاير

 

بدون شك همه ما مي دانيم كه شيره انگور مرغوب همان شيره انگور خانگي است. براي خريد شيره انگور ملاير بهترين فروشگاه ايران را در اين بخش برايتان قرار داديم تا بدون دغدغه آن را تهيه كنيد.

 

درخت پسته چيست

۰ بازديد

درخت پسته چيست

كاشت درخت پسته؛ به عنوان يك محصول بسيار سود آور، همواره مورد توجه كشاورزان و باغداران بوده است. پس از كشت پسته، كشاورزان بايد در مدت زمان نسبتا طولاني، منتظر ثمردهي درختان پسته باشند. نحوه كاشت، كودهي، سم پاشي و رفع آفات پسته مي‌تواند در برداشت پسته مرغوب تقش مهمي را ايفا كند. توضيحات كاملتر در سايت معتبر آلفا نهال به ادرس زير:

https://alphanahal.ir/

 در اينجا سعي داريم با كاشت نهال پسته؛ بيشتر آشنا شويم و كليه نكات مهم و ضروري در كاشت درخت پسته؛ باكيفيت را مورد بحث و بررسي قرار دهيم.

بيوگرافي كاشت درخت پسته

درخت پسته؛ ازجمله درختاني محسوب مي‌شود كه مخصوص مناطق معتدل و گرم است. اين درخت در مناطق سردسير رشد خوبي ندارد و در برابر سرماهاي شديد دوام نمي‌آورد. ريشه‌هاي پسته، كاملا عميق مي‌شوند؛ بنابراين خاكي كه پسته در آن كاشته مي‌شود، بايد قابليت نفوذ خوبي داشته باشد تا ريشه‌ها بتوانند به خوبي در خاك نفوذ كنند. ارتفاع درختان پسته معمولا كم است. پس از كاشت نهال پسته؛ تا به بار نشستن آن، چند سال طول مي‌كشد.

انواع روش كاشت درخت پسته

كاشت پسته و پرورش باغ پسته يكي از بهترين انتخاب‌ها براي زمين‌هايي است كه داراي شرايط اقليمي و آب وهوايي مطلوب هستند. به طور كلي در كشور ايران نهال پسته به 2 روش كشت ميشود:

  • كشت بذر پسته در زمين اصلي
  • تهيه نهال پسته و كاشت در زمين اصلي: شما ميتوانيد نهال پسته را در خزانه؛ گلدان و يا در زمين اصلي بكاريد.

هريك از اين روش‌ها مزايا و معايب خاصي دارند. شما بايد با توجه به نوع نياز و مدت زمان مدنظرتان يكي از اين دو روش را انتخاب نموده و باغ پسته خود را احداث كنيد. از مزاياي خريد نهال پسته به جاي كاشت بذر:

  • صرفه جويي در زمان حداقل 2 سال
  • تهيه نهال تضمين شده و سالم عاري از آفات و بيماري‌ها از نهالستان معتبر
  • برخورداري از پشتيباني دائمي نهالستان
  • انجام عمليات پيوند و ضدعفوني و هرس توسط نهالستان
  • احتمال عدم گيرايي نهال نسبت به بذر كمتر است.

https://alphanahal.ir/pistachio-seedlings/

كاشت بذر در زمين

براي كاشتن بذر پسته بايد در زمين‌تان جوي‌هايي با عرض 50 تا 100 سانتي‌متر ايجاد كنيد. اين جوي‌ها يا گودال‌ها بايد عمقي حدود 50 الي 70 سانتي‌متر داشته باشند. بعد از آن نيز بايد بذر مورد نظرتان را حدود 12 ساعت در آب خيس كنيد و سپس آن‌ها را در عمق 2 الي 3 سانتي‌متري از خاك چال كنيد.

توجه داشته باشيد كه براي رشد بهتر بذر پسته بايد بر روي آن‌ها مقداري ماسه بريزيد. آبياري به بذر را بايد هر 10 الي 15 روز 1 بار انجام دهيد و بعد از آن نيز منتظر بمانيد تا بذر جوانه بزند و شروع به سبز شدن كند.

كاشت نهال

براي كاشت نهال پسته، بايد نهال نر و ماده را با هم بكاريد تا باردهي درخت بهتر صورت بگيرد. به طور معمول بايد در كنار هر 15 درخت ماده، از 1 درخت نر كمك بگيريد. اما براي اين‌ كه كاشت درختان پسته به‌ صورت اصولي و بهتر صورت بگيرد، مي‌توانيد تعداد درختان نر را افزايش دهيد. بعد از كاشت نهال پسته نيز بايد نكات لازم همچون كوددهي، آبياري و هرس درخت را با دقت انجام دهيد تا درختان‌تان از بين نرود.

كاشت پسته در گلدان

براي كاشتن پسته در گلدان بايد در اوايل فصل بهار مراحل و اقدامات لازم را انجام دهيد. در اولين مرحله بايد كيسه‌هاي پلاستيكي سياه‌رنگي را تهيه كنيد و سپس ‌آن‌ها را با استفاده از كود زراعي، ماسه و كود حيواني پر كنيد. بعد از انجام اين كارها، بايد بذري كه از قبل خيس كرده‌‌ايد را در آن بكاريد و روي آن‌ها را بپوشانيد تا شروع به جوانه زدن كنند. بعد از اين‌ كه بذر شروع به جوانه زدن كرد، مي‌توانيد آن‌ها را به داخل گلدان انتقال منتقل كنيد.

كاشت در خزانه

در اين روش بايد زميني به مساحت 10 الي 30 متر آماده كنيد. سپس بذرهايي كه از قبل خيس شده‌اند را در فاصله‌ مشخصي از يكديگر بكاريد. مناسب‌ ترين فاصله براي كاشت بذر پسته در خزانه 10 تا 15 سانتي‌ متر است. بعد از كاشت بذر بايد ? روز يك‌بار آبياري اين گياهان را انجام دهيد و در آخر نيز نهال‌ها را مي‌توانيد حدود ? الي ? سال در زمين نگه داريد و سپس آن‌ها را به زمين اصلي منتقل كنيد.

كاشت نهال پسته

پس از خريد نهال پسته نوبت به كاشت آن در باغ ميرسد. شما بايد ابتدا با تراكتور خاك را شخم عميق (تا 2 متر) بزنيد. تا تمامي لايه‌هاي سخت و سنگين خاك بشكند و با هم مخلوط شود. با توجه به نقشه زمين و فواصل كاشت درختان و طرح توجيهي بايد چاله‌هاي كاشت نهال را در فواصل مناسب در خاك ايجاد كنيد. پس از قرار دهي نهال در خاك آن را با مخلوطي از كود دامي پوسيده و خاك مرغوب پر نماييد. و روي آن با پا فشار دهيد تا اكسيژن خاك خارج شود.

نهال پسته به صورت نر و ماده وجود دارد. به ازاي هر 15 درخت ماده؛ 1 درخت نر پسته بكاريد.

براي كاشت نهال پسته بايد فاصله مناسبي از زمين مورد نظرتان را مشخص كنيد و درختان را با فاصله‌ مناسبي از يك‌ديگر بكاريد. دقت داشته باشيد كه بين نهال‌هاي پسته فضاي كافي وجود داشته باشد، در غير اين صورت ممكن است بعدا درختان فضاي لازم براي رشد نداشته باشند. به‌ طور معمول توصيه مي‌كنيم براي كاشت درخت پسته، فاصله‌اي بين 4 الي 5 متر را در نظر بگيريد.

زمان مناسب براي كاشت نهال پسته:

بهترين زمان كاشت پسته بستگي به شرايط محيطي، رقم گياه و شيوه تكثير آن دارد. و به طور كلي كاشت پسته به چند دسته كلي زير تقسيم مي شود:

در روز هاي آفتابي و گرم تابستان و يا يخبندان و روز هايي كه باد شديد است از كاشتن نهال پسته بايد اجتناب شود.

در منطقه هاي داراي آب و هواي گرم و متعدل و همچنين در نواحي با اقليم نيمه سردسير، بهترين زمان كاشت نهال پسته، فصل پاييز پس از خواب رفتن نهال مي باشد.

در منطقه هايي با اقليم سردسير بهترين زمان كاشت نهال پسته، بعد از سپري شدن يخبندان مي باشد.

در انتها زمان كاشت نهال پسته در فصل پاييز بايد به شكلي تنظيم و برنامه ريزي شود كه ريشه نهال با محيط جديد قبل از فرا رسيدن يخبندان انس پيدا كند، بنابراين بايد انتها زمان كاشت ? تا ? هفته قبل از بيداري ظاهري نهال درخت پسته باشد.

قلمه زدن درخت پسته چگونه صورت مي‌پذيرد:

براي قلمه زدن و پيوند درخت پسته، سه روش متداول وجود دارد. پيوند شكمي، پيوند لوله‌اي و پيوند اسكنه‌اي، سه روش پيوند زدن پسته هستند. براي موفقيت پيوند زدن بايد شرايط محيطي، نزديكي پايه و پيوند، حذف آفات و ساير عوامل موثر در رشد پسته رعايت شود.

در پيوند شكمي، ‌روي پوست پايه يك برش عمودي زده مي‌شود؛ يك برش ديگر نيز بر روي آن زده مي‌شود تا به شكل T دربيايد. در پيوند لوله‌اي انتهاي پايه را قطع مي‌كنند و پوست آن را تا محل پيوندك بر مي‌دارند. در پيوند اسكنه‌اي نيز پايه را روي قطرهاي 3 سانتي متري تا 10 سانتي متري قرار مي‌دهند. در پيوند اسكنه‌اي، پيوندك را از شاخه‌هاي يك ساله مي‌گيرند.

پيوند زدن درخت پسته

عمليات پيوندزني درختان از ديگر مراحل كاشت و پرورش درخت پسته به شمار مي رود. در ايران به سه روش، درختان پسته را پيوند زني مي كنند كه شامل پيوند لوله اي، پيوند شكمي و پيوند اسكنه اي مي باشد.

هم اينك بخاطر سادگي، سرعت عمليات و درصد بالاي جوش خوردن بين پيوندك و پايه، استفاده از پيوند ماسوره اي( لوله اي) رواج يافته است و ميزان تكثير ?? درصد درختان پسته به همين روش مي باشد. بوجود آمدن هر گونه خراش در تنه يا شاخه هاي درخت صمغ دار موجب تراوش صمغ مي شود. به اين ترتيب يك شكاف افقي در پيوند شكمي نهال پسته، به شكل تي انگليسي معكوس در پائين شكاف عمودي زده مي شود تا ترشح صمغ از رشد جوانه پيوندك جلوگيري نكند.

نحوه كاشت پسته

زميني براي كاشت پسته مناسب است كه خاك لوم داشته باشد و حداقل سه متر، عمق داشته باشد. مناسبترين فاصله براي كاشت پسته بين درختان، ? – ? متر ميباشد درحاليكه اين فاصله بين رديف ها بايد ? – ? متر باشد. از دو روش زير مي توانيد براي كاشت درخت پسته استفاده كنيد:

روش كشت مستقيم:

كاشت پسته در روش اول، به صورت مستقيم در زمين اصلي ميباشد. درصورت شور نبودن آب باغ ميتوان در زمين اصلي، پسته را سبز كرد بدين دليل كه در اين روش، رشد نهال بيشتر است. بهتر است در اين جهت از پسته هاي دست پوست استفاده كنيد يعني پسته هايي كه از طريق دستگاه، پوست گرفته شده اند، براي كاشت در اين شيوه توصيه نميشوند. ابتدا پسته ها را در اوايل فروردين ماه بشوييد، سپس در آب بخوابانيد. آب آنرا بمدت دو تا سه بار عوض كنيد و بمدت ?? ساعت داخل آب باشد و پس از گذشت اين زمان از آب دربياوريد و روي يك سيني، بين يك پارچه نخي پهن كنيد و در يك اتاق با دماي حدود ?? درجه سانتيگراد قرار دهيد تا جوانه بزند.

اين نكته را در نظر بگيريد كه پسته ها همواره بايد رطوبت داشته باشند و به اصطلاح نبايد پارچه خشك شود و وقتي جوانه ها نيم سانتيمتر شد، مي توانيد آن را به زمين اصلي منتقل كنيد. جوانه ها در زمان كاشت بايد به طرف پائين باشند. بعد از اين كه پسته را كاشتيد، بايد از مخلوط كود گاوي و كمي ماسه بر روي سطح خاك بريزيد و اگر فكر ميكنيد كه جانوراني مثل روباه و كلاغ، پسته ها را بيرون مي آورند بايد به وسيله خار و يا ظرف يكبار مصرف، روي آنرا بپوشانيد تا جوانه ها حفظ شوند.

 روش گلداني:

در روش گلداني مي توانيد پس از تهيه ي بذر خام پسته، مراحل را انجام دهيد:

در داخل يك حوله يا دستمال مرطوب، بذر يا دانه پسته را بپيچيد. روي پارچه را گاهي اوقات برداريد تا به بذر ها برسد. دماي اتاق( بين ?? تا ?? درجه) به عنوان بهترين دما براي نگهداري مي باشد. تقريباً بعد از گذشت يك هفته بذرها جوانه ميزنند. بعد از جوانه زدن بذرها، آن ها را درون يك گلدان سوراخ دار بگذاريد. در هر مرحله كه دانه ها ريشه دادند و ريشه ي آن ها بزرگ تر شد بايد آنرا به يك گلدان بزرگ تر منتقل كنيد.( اين كار را تا زماني كه دانه ها تبديل به نهال شدند ادامه دهيد). بهتر است بين ? الي ? سال، نهال ها داخل گلدان نكهداري شوند و پس از آن در خاك مغذي در فصل پائيز يا بهار بكاريد.( حتماً خاك را تقويت كنيد). نحوه ي كاشت نهال پسته در خاك به صورت عمودي ميباشد و با استفاده از خاك، اطرافش را پر كنيد و بعد از انجام اين كار، حتماً آبياري كنيد تا منافذ خالي پوشيده شوند و ريشه ي نهال نپوسد.

خاك مناسب براي كاشت پسته :

قبل از هر اقدامي براي كشت پسته و هر محصول ديگر و همچنين اعمال مديريت در باغ هاي موجود بايد خصوصيات ظاهري يا شكل شناختي،  فيزيكي و شيميايي خاك محل مورد نظر مطالعه گردد. به اين منظور اقدام به حفر پروفيل به عمق 2 متر مي شود به طوري كه بتوان در اين پروفيل نيمرخ عرضي خاك را به طور كامل مشاهده كرد و لايه هاي مختلف خاك را شناسايي نمود.  در پروفيل حفر شده بايد خصوصيات ظاهري خاك مانند ضخامت و ترتيب لايه هاي خاك،  بافت، ساختمان، گچ، آهك، استحكام،  خلل و فرج و وجود احتمالي لايه هاي سخت و…  مورد توجه و بررسي قرار گيرد.  همچنين تعيين عمق تراكم ريشه هاي ريز در پروفيل حائز اهميت است چون در مديريت كوددهي،  حفر چالكود و عمق آن كاربرد دارد.  بسته به خصوصيات خاك و مديريت آبياري،  ريشه هاي اصلي پسته تا عمق بيش از 2 متر نفوذ ميكند ولي معمولا ريشه هاي ريز يا مويين كه نقش اصلي را در جذب آب و عناصر غذايي دارند،  عمق نفوذ بيش از يك متر را ندارند. بسياري از مشكلات باغ هاي پسته مربوط به خصوصيات ظاهري،  فيزيكي و رابطه آب،  خاك و گياه است.  عليرغم اين مسئله معمولا به خصوصيات شيميايي و حاصلخيزي(كه البته اين خصوصيات هم در جايگاخ خود مهم هستند) بيشتر توجه ميشود.

خاك معمولا داراي ساختار يكنواختي نيست و لايه لايه بوده و هر لايه داراي ضخامت و ويژگي هاي خاص خود است،  بنابر اين نمونه برداري خاك از لايه هاي مختلف خاك انجام ميشود.

اما در صورت يكنواخت بودن خاك،  از اعماق مساوي 30 يا 40 سانتي متري تا حداقل 120 سانتي متري نمونه برداري صورت ميگيرد. اين نمونه ها جهت تعيين خصوصيات فيزيكي و شيميايي به آزمايشگاه منتقل مي گردد.  شناسايي خاك و نتايج تجزيه آزمايشگاهي كمك ميكند كه محدوديت هاي خاك جهت كشت پسته مشخص شود.

 

بهترين خاك مناسب پسته ، خاك هاي ليموني سبك يعني شن و رس ميباشد.در اراضي سبك مصرف كود براي برداشت رضايت بخش است ولي در اراضي رسي سنگين كه رطوبت را به مقدار زياد و براي مدتي طولاني در خود نگه ميدارند،كاشت پسته نتيجه رضايت بخشي نميدهد و مقدار محصول چندان قابل توجه نخواهد بود.درخت پسته تا اندازه اي تحمل شوري خاك را  دارد.

در صورتي كه كاشت پسته در راضي بسيار شور و يا شور و قليا و سديمي،مد نظر ميباشد به جاي جوي و پشته ، نواري به عرض حداقل يك متر و با عمق مناسب(جهت آبگيري به حجم كافي)ايجاد شده و نهال درست در وسط اين نوار كشت شود.

به طور كلي درختان پسته خاك عميق و با بافت سبك تا متوسط را بيشتر مي پسندند.

برداشت پسته

وقتي بلاخره و درنهايت پسته ها رسيدند نوبت به برداشت آنها ميشود. از نشانه هاي اينكه مطمئن شويد پسته هايتان رسيده اند اين است كه رنگ پوسته ها از سبز و زرد به قرمز تغيير ميكند و گاها پوسته ترك ميخورد. وقتي اين نشانه هارا مشاهده كرديد بايد سريعا براي برداشت محصول تان اقدام كنيد. چون در اين بازه محصول شما بسيار آسيب پذير است و امكان دارد آفات به آن حمله كنند.

برداشت پسته خيلي آسان است. فقط كافيست درخت را بلرزانيد تا پسته ها به زمين بريزند و شما آنها را جمع كنيد. فراموش نكنيد كه درختان پسته ، درختاني دوساله هستند. يعني يك سال محصول زياد ميدهند و يكسال محصول كمتر . ميانگين محصول دهي درختان جوان پسته بين 1 تا 2 كيلوگرم محصول خالص است.يا  3  تا 6 كيلوگرم محصول تازه .  همينطور كه درخت شما بزرگتر و بزرگتر ميشود حجم محصولات توليدي اش هم بيشتر ميشود. بطوريكه در بين سال هاي 7 تا 10 ام بين 6 تا 10 كيلوگرم آجيل خشك به شما ميدهد. يك درخت بالغ پسته ميتواند تا 15 كيلوگرم آجيل خشك براي شما توليد كند.

درختان پسته، درختاني دوساله هستند يعني يك سال محصول زياد داده و يكسال محصول كمتر مي دهند .زماني كه پسته ها رسيدند، رنگ پوسته ها از سبز و زرد به قرمز تغيير ميكند و پوسته ترك ميخورد. پس وقتي اين نشانه هارا مشاهده نموديد ، محصول تان را برداشت كنيد زيرا ممكن است آفات به پسته حمله كنند.

ميانگين محصول دهي درختان جوان پسته بين 1 تا 2 كيلوگرم استو پس از بزرگ شدن درخت پسته محصول افزايش يافته و درخت بين سال هاي 7 تا 10 ، 6 تا 10 كيلوگرم آجيل خشك براي شما توليد مي كند.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

راهنماي خريد بهترين آسياب قهوه در بازار

۱ بازديد

راهنماي خريد بهترين آسياب قهوه در بازار

Top of Form

در اين پست قصد داريم راهنمايي صفر تا صد براي خريد بهترين آسياب قهوه را داشته باشيم تا شما بتوانيد با خيال آسوده و در كمترين زمان بهترين آسياب قهوه را انتخاب كنيد. قبل از هر چيز بهتر است در مورد انواع آسياب قهوه بررسي داشته باشيد تا بتوانيد گرايندر قهوه مورد نظر خود را گزينش كنيد.

انواع آسياب قهوه در بازار

  • آسياب قهوه خانگي 

اين مدل آسياب همانطور كه از اسمش معلوم است بيشتر براي منازل يا كافي شاپ هاي كوچك مورد استفاده قرار مي گيرد. زيرا توانايي چندان بالايي نسبت به گرايندرهاي صنعتي ندارد. آسياب هاي خانگي بيشتر توانايي آسياب قهوه به صورت درشت و متوسط را دارد و اغلب نمي توانند آسياب قهوه را به صورت پودر نرم آماده كنند. اين مدل آسياب به منظور قهوه ترك مورد استفاده قرار مي گيرد از اين رو دستگاه آسياب قهوه خانگي كه بتواند آسياب قهوه ترك را ارائه دهد بسيار قدرتمند و حرفه اي است. قيمت گرايندر قهوه حرفه اي نسبت به دستگاه آسياب قهوه خانگي .معمولي بيشتر است.

  • آسياب قهوه نيمه صنعتي 

اين مدل آسياب ها بيشتر براي قهوه فروشي ، رستوران ها، كافي شاپ ها مورد استفاده قرار مي گيرد و قدرت و توانايي آنها از آسياب قهوه خانگي بيشتر است. در اصل قدرت موتور، توانايي آسياب، درجه بندي براي انواع آسياب  به صورت ريز و درشت و ... همگي در سطح بالاتري از گرايندرهاي آسياب قهوه خانگي هستند. از اين رو به آنها گرايندر قهوه نيمه صنعتي گفته مي شود. آسياب هاي قهوه نيمه صنعتي قادر هستند در كمترين زمان بيشترين حجم قهوه را آسياب كنند. و همچنين اغلب اين دستگاه ها قابليت آسياب قهوه ترك را دارند. همان طور كه مي دانيد قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي .بسيار بيشتر از آسياب هاي خانگي است.

  • آسياب قهوه صنعتي 

گرايندر آسياب قهوه صنعتي يكي از پرقدرت ترين و حرفه اي ترين آسياب هاي قهوه است كه بيشتر براي قهوه فروش هاي بزگ، رستوران ها و كافي شاپ هاي شلوغ كه حجم آسياب قهوه بيشتر است مورد استفاده قرار مي گيرد. آسياب قهوه صنعتي قيمت .بيشتري نسبت به دو مدل قبلي دارد. قدرت و توانايي آسياب قهوه صنعتي بسيار بيشتر از مدل هاي نيمه صنعتي و خانگي است. اين دستگاه آسياب مي تواند در كمترين زمان ممكن بيشترين حجم آسياب را در ظرفيت هاي مختلف داشته باشد. از اين رو شايد گفت بهترين آسياب قهوه است.

d4_jxr.jpg

بهترين آسياب قهوه برقي خانگي 

مارك ها و برندهاي آسياب قهوه برقي خانگي در بازار زياد هستند و همين مساله سردرگمي براي خريد ايجاد مي كند. اما اگر شما ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه خانگي را بدانيد به راحتي مي توانيد بهترين برند را متناسب با بودجه خود انتخاب كنيد.

  • داشتن قدرت و توانايي بالا براي آسياب ( بررسي قدرت موتور)
  • داشتن تيغه هاي محكم و مقاوم با مهارت آسياب يكدست و حرفه اي (تيغه هاي مخروطي - تيغه هاي تخت) (جنس تيغه بهتر است استيل يا جنس آلياژ فولادي باشد.) يكي از مهم ترين قسمت هاي يك اسياب تيغه هاي آن است زيرا اين تيغه ها هستند كه آسياب را انجام مي دهند و مستقيماٌ با دانه هاي سخت قهوه در ارتباط هستند. از اين رو بررسي تيغه دستگاه آسياب قهوه خانگي مهم است.
  • داشتن درجه بندي مناسب ( هر چقدر تعداد درجات آسياب بيشتر باشد دست شما براي آسياب انواع قهوه بازتر است و بالعكس! از اين رو بهتر است آسياب قهوه اي را انتخاب كنيد كه درجه بندي مناسبي داشته باشد و بتواند نياز شما را رفع كند.
  • امكان تميز كردن ساده دستگاه و قابليت شستشو محفظه قهوه ( اثرات قبلي آسياب قهوه در گرايندر باعث مي شود طعم و مزه آسياب هاي قهوه جديد تحت تاثير قرار گيرد و قهوه كيفيت لازم را نداشته باشد به همين دليل بعد از هر بار استفاده بهتر است دستگاه به دقت تميز شود اين مساله زماني كه محفظه قابل جداسازي باشد به راحتي امكان پذير است)
  • توانايي آسياب يكدست و يكنواخت در هنگام آسياب بسيار مهم است زيرا قبل از دم آوري حرفه اي قهوه بايد آسياب خوبي داشته باشيد از اين رو بهتر است اين مساله را در خريد بررسي كنيد.
  • قيمت مناسب نسبت به كارايي و قابليت هاي دستگاه آسياب قهوه خانگي يكي ديگر از مواردي است كه بايد به آن توجه داشته باشيد زيرا برخي آسياب ها بدون دليل قيمت بالايي دارند و كارايي لازم را نيز ندارند و برعكس به همين دليل براي بررسي قيمت گرايندر قهوه بهتر است مقايسه اي بين عملكرد آنها با يكديگر داشته باشيد تا بتوانيد بهترين آسياب قهوه را با توجه به بودجه خود انتخاب كنيد.

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي 

همانطور كه مي دانيد يك گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد براي به يدك كشيدن بهترين  داراي ويژگي هاي منحصر به فردي باشد از جمله:

  • گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي حتماً بايد داراي فن خنك كنندگي باشد. چرا فن خنك كنندگي براي گرايندرهاي صنعتي و نيمه صنعتي ضرورت دارد؟ شايد اين پرسش براي شما هم مطرح باشد. همانطور كه مي دانيد گرايندرهاي صنعتي براي حجم زيادي از قهوه مورد استفاده قرار مي گيرند از طرفي دانه هاي قهوه سخت هستند در اثر كاركرد دستگاه به صورت ناخودگاه در طولاني مدت دستگاه گرم مي شود و همين گرما مي تواند بر روي كيفيت قهوه اثر بگذارد (باعث برشته شدن قهوه شود) به همين دليل لازم است دستگاه مدتي متوقف شود تا دما و گرماي آن كاهش يابد و اين باعث زمان بر بودن كار مي شود. اين در حالي است كه دستگاه هايي كه داراي فن خنك كنندگي هستند به راحتي مي توانند بدون مشكل در ساعات زيادي بدون هيچ مشكلي كار كنند.
  •  آسياب هاي قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد تيغه هاي مستحكم و قدرتمندي داشته باشند و البته دقيق نيز باشد. اگر تيغه ها از جنس استيل و فولادي باشند بهترين حالت ممكن است. اما دقت تيغه كاملاً به شكل و نحوه حركت آن وابسته است. اگثر دستگاه هاي قهوه صنعتي از تيغه هاي تخت بهره مي برند. البته همين جا بايد يادآوري كنم برخي از برندهاي آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي قدرت آسياب قهوه ترك را ندارند و نمي توانند آسياب هاي پودري و ريز آماده كنند. به همين دليل بايد قبل از خريد آسياب قهوه صنعتي اين مساله را مورد بررسي قرار دهيد.
  • قدرت گرايندر هم يكي ديگر از ويژگي هاي مهم محسوب مي شود. رابطه مستقيمي بين قدرت موتور و عمر و دوام دستگاه برقرار است زيرا هر چقدر قدرت بيشتر باشد استهلاك كمتر است و فشار كمتري به دستگاه وارد مي شود. علاوه بر اين شما مي توانيد در كمترين زمان ممكن بهترين بهره وري را داشته باشيد.
  • هاپر يا مخزن بزرگ كمك مي كند تا شما حجم بيشتري از قهوه ار يكجا آسياب كنيد همچنين بايد هاپر قابليت جدا شدن و شستشو داشته باشد در غير اين صورت كيفيت و خروجي كار شما عالي نخواهد بود. اكثر گرايندرهاي صنعتي بين 3 تا 5 كيلو گرم ظرفيت هاپرشان است.
  • داشتن تنوع درجات بخصوص در گرايندرهاي صنعتي يك ضرورت است زيرا شما بايد بتوانيد براي انواع دستگاه هاي قهوه ساز پودر قهوه آماده كنيد در غير اين صورت دستگاه كاربردي نيست! به همين دليل بايد درجه زبري و نرمي متنوعي در دستگاه تعبيه شده باشد تا هر نوع آسيابي را امكان پذير كند.
  • انتخاب بدنه محكم و مرغوب را هم فراموش نكنيد بسياري از آسياب ها متاسفانه جنس بدنه مرغوبي ندارند و شايد در نگاه اول اين مساله چندان مهم نباشد اما در نظر داشته باشيد به مرور زمان اثرات قهوه بر روي بدنه ظاهر مي شود اگر بدنه جنس مرغوبي نداشته باشد اين اثرات ماندگار خواهند بود و باعث از بين رفتن زيبايي ظاهري آسياب شما مي شوند پيشنهاد ما انتحاب آسياب هايي از جنس فلزي با پوشش استاتيك مي باشد.
  • آسياب قهوه صنعتي با كمترين پرتي هم يكي ديگر از ويژگي هاي بهترين گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است. يك اسياب معمولي حدوداً بين 200 تا 300 گرم پرتي را دارد اين در حالي است كه آسياب هاي قهوه حرفه اي اين مساله به حداقل يا به صفر مي رسد. با توجه به اينكه دانه هاي قهوه گران هستند در آسياب هاي پشت سر هم، اين فرآيند باعث صرفه جويي اقتصادي مناسبي است.
  • طراحي ظاهري و داشتن رنگبندي متنوع هم مي تواند از آيتم هاي مهم باشد بخصوص كه قرار است براي مكان هايي همچون قهوه فروشي و كافي شاپ ها به عنوان دكور استفاده گردد.
  • ضمانت و خدمات پس از فروش هم از ديگر از فاكتور هاي مهم يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي مي باشند. همانطور كه مي دانيد دستگاه هاي گرايندر با كاركرد زياد نياز به تعمير و نگهداري پيدا مي كنند و بايد قطعاتي از آنها عوض شود؛ اگر اين قطعات در بازار موجود نباشد و يا در صورت وجود با قيمت نجومي ارائه شود مقرون به صرفه نخواهد بود.
  • قيمت اسياب قهوه صنعتي يكي از خوصوصياتي است كه با در نظر گرفتن فاكتورهاي ياد شده بالا پايين مي شود.

 آسياب قهوه صنعتي ايراني  بخريم يا خارجي ؟ چرا؟

همانطور كه مي دانيد قيمت انواع آسياب قهوه خارجي بسيار بالاتر از ايراني است. از طرفي آسياب قهوه با برندهاي خارجي به دلايل خاصي پشتيباني و خدمات پس از فروش ندارند. به همين دليل بعد از بروز مشكل يا خرابي شما بايد هزينه هاي زيادي را براي تهيه قطعه و لوازم پرداحت كنيد و در برخي از موارد بايد دستگاه جديد جايگزين نماييد از اين رو پيشنهاد ما خريد آسياب قهوه ايراني است زيرا اين مشكلات را نخواهد داشت. خوشبختانه صنعت قهوه و آسياب قهوه رشد چشمگيري داشته و صنعتگران توانمند توانسته اند آسياب هاي عالي را عرضه كنند. يكي از برندهاي مطرح آسياب قهوه در ايران برند يوكار است. آسياب قهوه يوكار با داشتن تمام ويژگي هاي مهم توانسته يكي از بهترين آسياب هاي ايراني در كشور باشد. براي اطلاع از مشخصات آسياب قهوه يوكار يا ديدن قيمت گرايندهاي قهوه يوكار مي توانيد به وب سايت اين مجموعه سر بزنيد.

منبع: https://canvas.apu.edu/eportfolios/2946/as/______